Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Библиотеката

2 Книги за дива природа от други издателства
2006.01.06

Представяме ви най-новия партньор на нашия проект - "ЕВРОКНИГА"!
Те ще се грижат за поддръжката и разширяването на списъка с предлаганите в Библиотеката ни книги на английски език. Надяваме се, че ще ви хареса нашия първоначален подбор:))
Всички книги, които ви представяме, можете да намерите или да поръчате в книжарница "ЕВРОКНИГА" в София на ул. "Пиротска" 52 или в офиса на фирмата в "Лозенец" на ул. "Рилски езера" 5.
Можете да се обадите на тел. 02 / 962 40 20 или да изпратите e-mail на адрес: eurobook.bg@abv.bg
Фирмата изпълнява и индивидуални поръчки за книги на чужди езици. Необходимо е само да знаете ISBN на интересуващото ви издание и името на издателството.
За повече информация ... изпратете им e-mail! :))1. SHARKS
Без съмнение това е прекрасна и атрактивна енциклопедия в много приятен почти джобен формат. Тя ще ви поведе уверено и компетентно из интересния и безмилостен свят на акулите. Ще научите много нови неща, ще видите чудесни илюстрации и подводни снимки на акули.
Енциклопедията
SHARKS e част от поредицата Home Reference Library на американското издателство Fog City Press. Освен тази книга в поредицата са включени и DOGS, BIRDS, CATS, DINOSAURS, Insects&Spiders, Reptiles& Amphibians, ASTHRONOMY.
Цена: 16 лева, с твърди корици
 

2. THE SHELLS HANDBOOK
Почти всеки от нас се е изкушавал да събира по брега на морето миди, рапани, раковини и чудати по форма камъчета. Под прозаичното име THE SHELLS HANDBOOK се крие един омагьосващо красив свят с изумителни форми и с цветовете на дъгата. Авторът Кенет Вай  разказва за над 200 вида миди, рапани, раковини и охлюви от цял свят. Книгата е украсена с над 1000 прекрасни цветни снимки.
Морските миди са едни от най-красивите създания на природата на Земята.
THE SHELLS HANDBOOK ще ви възхити не само с поднесената богата и толкова любопитна информация, но и с прекрасното си оформление. И може би THE SHELLS HANDBOOK ще ви накара да мечтаете по-скоро да дойде лятната ваканция когато ще можете да ... събирате миди на плажа:))
Цена: 26 лева, луксозно издание с твърди корици


3.
THE ULTIMATE GUIDE TO HORSE BREEDS
В огромната и прекрасна енциклопедия на Андреа Фицпатрик
са представени всички породи коне по света. Авторът разказва за произхода им, за конете, които са придружавали човечеството през вековете: бойните породи през войните, състезателните, товарните... Конете са неразривна част от историята на цивилизацията ни.
Енциклопедията съдържа много информация за правилното отглеждане, хранене и тренировки на коне за най-прочутите състезания в света. Самата Андреа Фицпатрик вече повече от 20 години отглежда и обучава състезателни коне в Южна Англия. Всичко, което ще прочетете за конете на тези почти 450 страници, е написано с много любов и уважение към техния свят.
Кит Хъгтън е професионален фотограф, който се специализира в снимките на коне. Негово дело са фантастичните илюстрации на тази енциклопедия на издателство
Island Books.
Цена: 32 лева, луксозно издание с твърди корици

4. THE HANDBOOK OF CAT BREEDS
Любителите на домашните котки могат да научат много от наръчника за породите котки на Мария Костантино. В него ще намерите не само описанията на над 80 породи котки, но и много интересни факти за създаването на съвременните породи, за развитието им през вековете. Ще научите и полезни неща за анатомията, сетивата и поведението на различните котки. В края на наръчника има и речник с основни термини и понятия за тези миниатюрни хищници, както и за някои от най-големите фелиноложки организации по света. Информацията в наръчника е илюстрирана с над 230 цветни фотографии на породите домашни котки и на някои техни роднини в дивата природа.
Цена: 19 лева, издание с меки корици


dogbg.net 2006
 

 

 Библиотеката

2 "ДОБРОТО КУЧЕ. Книжка за малки стопани" от Линда Мороз
2011.01.21

2 Романът "МАРЛИ & аз" на Джон Гроуган за най-лошото куче в света, което дарява доброта на всички нас
2009.04.17

2 Книги на български език
2006.06.21

2 Добре дошли в нашата библиотека!
2006.01.06

2 Книги на английски език - екциклопедиите на издателство "REBO"
2006.01.06

2 Книги на английски език на издателство "GRANGE"
2006.01.06

2 Книги за дива природа от други издателства
2006.01.06