Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Конкурсът!

2 Национален ветеринарен конкурс "Препоръчайте ни лекар!"
ИДЕЯТА

2005.06.20

Идеята за провеждането на ветеринарен конкурс, който по някакъв нов начин, различен от всичко правено в България и в Европа, да открои най-добрите лекари за домашни любимци в страната ни, се появи още през март 2004г., макар и в съвсем суров вид. Консултирахме се с много хора: представители на ветеринарно-медицински фирми в България, с многобройни собственици на домашни любимци у нас, в Гърция, в Чехия, Великобритания, Португалия и Израел. Разбрахме, че ветеринарен конкурс, който разглежда отношенията между лекарите, собствениците на домашни любимци и пациентите под такъв ъгъл е нещо ново, но се посреща с интерес навсякъде! Този интерес ни окуражи постепенно да оформим в детайли идеята ни и днес ви я представяме под мотото “Препоръчайте ни лекар!”.
В нашия проект без съмнение можете да видите елементи на проучване на общественото мнение, но можете да го видите и в друга светлина. Една дама, на която представихме идеята, ни каза: “Великолепна гражданска инициатива!”. Не се бяхме замисляли за нашия ветеринарен конкурс от такава гледна точка.
Основната идея на този конкурс е положителна! Търсехме (и се надяваме, че сме я намерили) формата, чрез която да можем да убедим да дадат своето мнение максимален брой собственици на домашни любимци, така и да представим колкото е възможно по-голям брой реално практикуващи ветеринарни лекари, които се грижат КАКТО ТРЯБВА за нашите домашни любимци.
Чрез Националния конкурс за ветеринарни лекари “Препоръчайте ни лекар!” искаме да намерим онези лекари, които заслужават благодарността и уважението на всички собственици на домашни любимци.
Самите ние сме имали не едно и две приключения с ветеринарни лекари. И за наше голямо съжаление приключенията ни продължават. Не веднъж сме имали случаи от собствен опит да препоръчваме ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ветеринарни лекари, от които сме останали доволни - от компетентността им и от доброто им отношение към пациентите им. И обратното – с ужас да казваме: "В НИКАКЪВ случай не ходете там!" Това е нашето лично мнение, подкрепено от радостта от оздравялия пред очите ни домашен любимец. И от гробчета, на които ходим, когато ни е тъжно, за да си поговорим с един спомен и не можем да си простим, че сме завели животинката си ТОЧНО в този ветеринарен кабинет...
Още веднъж подчертаваме, че искаме да осъществим този проект заради натрупания позитивен и негативен опит в продължение на 15-20 години! Видяхме какви ли не чудеса...

Националният конкурс за ветеринарни лекари “Препоръчайте ни лекар!” има две цели:
От една страна да убедим собствениците на домашни любимци, че мнението им за ветеринарния им лекар има значение. Че само когато ясно изкажем впечатленията си по този въпрос, те ще бъдат чути. Че тяхното мнение (положително или отрицателно) може да спаси живота на домашния любимец на някой друг човек. Много е важно да повярвате в това!
От друга страна искаме да намерим онези лекари, които заслужават благодарността и уважението на всички собственици на домашни любимци. Искаме да ги видим! Искаме да ги направим известни в цялата ни страна!
Затова в края на конкурса ни на много красива и много официална церемония в София ще поканим ТОР 30 на лекарите, които са спечелили с делата си гласовете на собствениците на пациентите си. Всеки от лекарите ще получи диплом и награда, а 2 от тях ще бъдат носители и на големите награди, които ще бъдат обявени от нашите партньориТези 2 големи награди ще бъдат изтеглени чрез жребий на самата церемония от представителите на фирмите “
PFIZER ANIMAL HEALTH” и  “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ”.
Кога ще обявим края на конкурса ни завис изцяло от ВАШАТА АКТИВНОСТ!

Ако идеята на Националния конкурс за ветеринарни лекари “Препоръчайте ни лекар!” ви е харесала, ако искате да споделите в нас мнението си, молим ви да прочетете внимателно как можете да участвате в конкурса в секция “Конкурсът!” , в “Искам да участвам!”


                                          dogbg.net 2005 - 2007

 

 Конкурсът!

2 ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от СОФИЯ
2007.03.31

2 ИСКАМ да участвам! КАК?
2006.08.29

2 ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от други градове
2006.08.28

2 "СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ" EООД
2006.02.07

2 Нашите партньори и приятели в този проект
2006.02.05

2 Наградените участници с мнение за лекар - първи жребий
2005.11.28

2 Национален ветеринарен конкурс "Препоръчайте ни лекар!"
ИДЕЯТА

2005.06.20

2 PRIZER ANIMAL HEALTH - България
2005.06.18