Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

Кучетата, родени под знака на Риби, са невероятно чувствителни. И имено тази чувствителност им дава възможност да разбират толкова добре хората. Всъщност кучетата – риби са четириноги екстрасенси. Реагират не просто на подадената команда и интонацията на гласа, а разбират и смисъла на думите и са готови, леко наклонили встрани глава, да изслушват всички наши словоизлияния.
Нещо повече, те притежават дара на интуицията и не само предусещат вашите желания и постъпки, но и могат неща, за които изобщо не се досещате.
Кучето – риби може съвсем внезапно да се нахвърли върху госта ви и даже да се опита да го ухапе. Но не бързайте да го наказвате. Рано или късно именно този гост ще прояви своята антипатия към вас. Така че ако ви е необходим детектор за приятели и врагове – вземете си куче зодия риби!
То е изпълнително и умно, достатъчно лесно се поддава на дресировка, макар да му пречи склонността към честа смяна на настроенията и ранимостта му.
Малките кученца от тази зодия са самостоятелни и самоуверени, но още от малки също често променят настроенията си. Те обичат водата, не понасят силен шум, викове и насилие, лесно се разстройват и огорчават. Трябва да се възпитават с особено голям такт, меко и по-често да ги награждавате.
Младите кучета не страдат от липса на апетит. Но нерядко удивяват своите собственици със собственото си мнение, симпатии и антипатии към някои храни.
В астрологията Рибите управляват процесите в подсъзнанието - това се отнася и за кучетата от тази зодия. Те се чувстват наистина в свои води в дебрите на неосъзнатото. С лекота намират подход към настроението и характера на човека, а също така могат да предвиждат настъпващи събития. Вашата задача е навреме да разпознаете подаваните от четириногия ви любимец сигнали.
Въпреки, че кучетата – риби често менят настроението си, те са издръжливи и ще стигнат до края особено ако става въпрос за битка. Но се чувстват най-щастливи когато живеят в спокойна атмосфера. Те не понасят грубо отношение. Стремежът им към хармония е изразен в самия символ на Риби – две риби, плуващи в противоположни посоки, но свързани с една нишка. И доката тази нишка се вие или, с други думи, докато отношенията между кучето – риби и собственика му са хармонични, то може да преодолее всякакви трудности.Кучетата – риби могат да бъдат успешни домашни лечителите, предавайки своята енергия на стопанина си чрез галене и търкане. Когато си почивате или боледувате, тези четириноги екстрасенси имат обичая да лягат до вас или върху вас. Не ги гонете! Те безпогрешно откриват най-слабата част от тялото ви и се опитват да се притиснат към нея, за да я излекуват.
Кучетата – риби са истинска утеха за хора, попаднали в болница, за занимаващите се с медитация, а също така и за тези, които се намират в места за принудително затваряне. Самото присъствие на тези кучета оказва лечебно въздействие на хора в депресия.

ЗДРАВЕ
Здравето на кучетата – риби е крехко. За предпочитане е да живеят на по-сух климат. Но брегът на морето или океана, както и места, обкръжени от планини, също са подходящи за тях.

Съвместимост с другите зодиакални знаци
Кучетата – риби  са в хармония с представителите на зодиите рак и скорпион, свързва ги приятелство с представителите на зодиите телец и козирог. В постоянен конфликт са с родените под знаците на Близнаци, Дева и Стрелец.

И така...
Кучето – риби (или всяко друго куче в периода под знака на Риби) най-вероятно ще се появи в живота ви в момент, в който сте самотни и подтиснати или се самосъжалявате за минали грешки и се разкъсвате от противоречия. Вашето куче – риби ще ви помогне да поставите всичко на мястото му. А ако в семейството ви има неразбирателство и неуредици, то ще бъде незаменим посредник при мирните преговори.
Кучетата – риби са много артистични по рождение, обичат да изнасят представления и доставят голяма радост на децата и възрастните хора. И изобщо бъдете готови – един ден на вратата ви може да позвъни агент от световно известна филмова компания, например, от Холивуд,
и да покани вашия любимец да се превърне в най-новата им четиринога лаеща супер звезда!
 

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22