Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

Ракът - символът на зодията – означава едно: същество с нежна душа, защитена от твърда обвивка. Кучетата, родени под този зодиакален знак, изискват деликатно отношение. Те са много обидчиви, способни са да обявяват гладна стачка или да повърнат в обувките, чехлите или чантата на този, който ги е обидил.
Кучетата – рак не понасят самотата.
Те често вият пред нощта - особено при пълнолуние или при преминаването на Луната (планетата им) през знаците на Рака и Скорпиона.
Кучетата от тази зодия имат силен интелект и невероятна памет.
Няма по-ласкави, по-игриви, по-обичливи по-привързани към дома си кучета от тези, родени под знака на Рак.
Но ако отношенията със собственика им не вървят добре, те лесно изпадат в нервна депресия.

Кучето – рак не обича да бърза и има нужда от време за размисъл - не го припирайте. То е великолепна бавачка за малки деца (най-често това е любима задача на кучетата от породата коли). Също така често осиновява бездомни малки кученца, кърми ги и ги отглежда като свои. С лекота можете да научите кучето – рак да носи чантата ви с покупки (за предпочитане с хранителни продукти, разбира се:).
Кучетата от тази зодия са много предани на своя дом и на собственика си. Ако се окажат далеч от дома, те проявяват безпокойство, притеснение и несговорчивост. Добросърдечният ротвайлер обикновено е типичното олицетворение на кучето зодия рак. Родените под този знак кучета често (както и хората) подаряват сърцето си на някого само веднъж и то е завинаги.
Кучето зодия рак особено внимателно се грижи за своето семейство и близки приятели. Ако се е сприятелило с някого, то това ще бъде дружба за цял живот. Понякога такава грижа се проявява и като своеобразна защита – няма значение кой е врага, но ако нападне или заплашва приятел на кучето – рак, той определено много скоро ще съжалява за това. Грижите за ближния са сред най-типичните черти на родените под знака на Рака – нещо, което съвсем не се среща толкова често при другите зодии.

 

ВИНАГИ  трябва да се отнасяте добре към свето куче – рак. То е изключително чувствително към това какво говорите и как го казвате. Този, който го е обидил, много дълго няма да получи прошка. Казаното от някого и негова грозна постъпка ще изплуват в паметта на кучето всеки път, щом го види.

ЗДРАВЕ
Сами ще видите, че вашето куче – рак е склонно към наднормено тегло. Може да страда и от разстройство на стомаха или не добре функциониращи бъбреци. Има деликатен стомах и трябва да се храни само с висококачествени храни. Може да се нарани, докато пътешества със собственика си.
Кучето – рак изпитва остра болка, ако семейството на собственика му се разпада. Родените под този знак са много чувствителни и усещат нуждите на възрастните хора и на децата. Те интуитивно разбират кога да се притекат на помощ и го правят незабавно.
Кучето – рак се отнася хладно и резервирано към шумни и натрапчиви гости, нарушаващи спокойствието на хора, за който се грижи.

Съвместимост с другите зодиакални знаци
Кучетата - рак чудесно се разбират представителите на зодиите скорпион и риби. Истинска дружба ги свързва с родените под знаците на дева и телец. Много вероятни са конфликтите с кучетата от зодиите козирог, овен и везни.

И така...
Появата на кучето–рак в дома ви (или на всяко друго куче в периода на Рак) може да има пряко отношение към вашия дом или семейството ви тъй като съзвездието Рак е Дом на домашното огнище.
Кучето – рак винаги ще защитава вас, семейството и дома ви.
Ако живеете сами, то ще ви донесе надежда за нов дом и ново семейство. Интересното е, че за самотните хора идването на кучето-рак в дома им винаги е знак за промяна в семейното им положение.
То може и без думи да им напомня за родителите им и мислено да ги връща към безгрижните дни на детството в бащината къща.
 

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22