Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

Кучето - овен е активно, предизвикателно животно с резки, поривисти движения и ярко изразен инстинкт да следва водача/собственика си (и то не само ранна възраст). По тази причина при неправилно възпитание съществува реалната опасност да загине под колелата на преминаваща кола. Затова е необходимо или винаги да го водите на каишка, или да го дресирате много добре.
Кучето – овен е способно да ви вбеси с неизчерпаемата си енергия.
То има нужда от чести и дълги разходки – обожава ги! Четири думи
най-точно описват характера му: ентусиазъм, боен дух, агресивност.

Към другите „прелести” на лаещия овен може да добавим неудържимия стремеж да направи някоя „беличка” – да изяде нещо мръсно на улицата, включително и отрова. Не е чудно, че представителите на тази зодия ангажират непрестанно вниманието на собствениците си и изискват постоянно качествено обучение още от най-ранна възраст.
Трябва да командвате кучето - овен с бързи, енергични жестове, подкрепени от отчетлива звукова команда. Щом сте си взели куче от тази зодия, гответе се да станете истински спортист – то много обича състезателния дух!
Роденият под този знак четириног лаещ домашен любимец е предан на стопанина си и приема като свои неговите болести и травми. Той е с вас, докато има взаимна привързаност. Не се учудвайте, ако разберете, че вашето куче не се чувства добре в колибка. То не понася свободата му на действие да бъде ограничавана. Изпълнено е с енергия, която търси своя път навън. Изключително подходящо е за собственик, който има активен начин на живот.
Кучето – овен е храбро същество и може с лекота да се превърне в отличен пазач. Понякога може да прояви агресивност и дори жестокост особено по отношение на тези ваши познати, които прикриват недоброжелателното си отношения зад застинала усмивка. Ако лаещият овен оживее след поредица сериозни стълкновения, той ще придобие мъжество и мъдрост. Този зодиакален знак дарява кучето с непостижима цялостност на характера, напълно лишена от вероломност. Това е много важна черта на характера при кучетата, сред които се срещат и доста коварни същества.Кучето – овен е простодушно, но това съвсем не означава, че е глупаво или недосетливо. Овенът е първия знак на зодиака, началната точка на живота. Затова всички, родени под този знак, са благородна и простодушна натура. Но не е изключено овенът да ви покаже и друга своя страна: ако подтискате неговите пориви, ако не се грижите за него и не му обръщате внимание, кучето ви може да се превърне в егоистично, агресивно и тъпо същество.
Като цяло то се стреми да бъде предано, но това е предаността на дете. Никога не трябва да му „трошите хатъра” – както се казва. А ако при общуването с него не скъпите заслужените похвали и признание и поощрявате проявата на дружески чувства, то ще се бие до смърт за вас и вашата чест. Кучето – овен никога не изпитва страх, когато отива на бой за „правото дело”.

ЗДРАВЕ
Импулсивната натура на кучето – овен често е причина за разни инциденти. Много вероятни са травмите на главата.

Съвместимост с другите зодиакални знаци
Кучето – овен прекрасно се разбира с родените под знаците на лъв и стрелец. Между тях цари истинска хармония. С удоволствие дружи с представителите на близнаци и водолей. Изключително вероятни са конфликтите с кучетата зодия рак, везни и козирог.  

И така...
Появата на куче – овен в дома ви (или на всякакво куче в периода под знака на Овен) може да означава началото на нов етап от живота ви, късане на стари връзки и начало на нови. Може би провидението ви изпраща това куче, за да компенсира липсата на качествата, които са ви необходими в момента: мъжество, увереност в себе си и вдъхновение. Кучето – овен ВИНАГИ прилича на собственика си!
с

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22