Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Партньори

2 НОВИЯТ ни медиен партньор и приятел:
ХОБИ ТВ - първият български канал за кучета, лов и риболов

2007.04.28

Представяме ви още един медиен партньор на електронното ни списание, за който вече може да кажем, че е и приятел на нашия проект, както и че екипът му без съмнение много обича кучетата от всякакви породи!
Това е ХОБИ ТВ -  първият български телевизионен канал за лов и риболов.
ХОБИ ТВ
стартира на 1 ноември 2006 г. с 24-часова програма. Точно в този студен ден екип на новия канал засне изцяло първото клубно състезание за ловци с пойнтери "Свети Хуберт", организирано от Национален клуб "Пойнтер - България", и направиха прекрасен филм, който се излъчва в предаването „На лов с ХОБИ ТВ”. Нашият репортаж за състезанието вижте в секция "Пойнтер клуб".

ХОБИ ТВ е собственост на цифрова телевизия "БУЛСАТКОМ"  (www.bulsat.com).  Засега  могат да го гледат само нейните абонати.КАК накратко можем да опишем първият български телевизионен канал за лов и риболов?
Най-добре като български вариант едновременно на два обичани у нас телевизионни канала: Discovery Channel и любимия на българския ловец френски канал Chase et peche (www.chasseetpeche.fr).
Това, обаче, не означава, че трябва да очаквате някаква механична смес от тези канали, преведена на български. НАПРОТИВ!
ХОБИ ТВ
залага на собствената продукция – всяка седмица любителите на риболова могат да се насладят на две авторски предавания на канала: „За риба” в компанията на очарователната Гери и „Наслука” с водещ Димитър Върбанов. Запалените по лова имат възможността да проследят най-интересните събития, състезания и демонстрации с кучета в предаванията „На лов с ХОБИ ТВ” и „Ловни породи” с водещ Весела Марева. За  любителите на декоративните породи кучета Хоби ТВ излъчва предаването „Моето куче”. Именно за това предаване екип на ХОБИ ТВ засне на 26.04.2007 и откриването на първото у нас Училище за кучета - водачи на слепи на фондация "Очи на 4 лапи". очакваме с интерес филма за това толкова важно от социална гледна точка и толкова отдавна подготвяно събитие!
Екипът на ХОБИ ТВ е млад, работи с огромно желание (убедихме се лично:)) и явно много амбициран да заснеме всичко най-интересно у нас и на Балканския полуостров, свързано с кучетата, лова и риболова. Едно важно преимущество на канала е модерната техника, с която разполага, и която му дава възможност за заснемане на кадри с много високо качество. Останалото е въпрос на ентусиазъм от страна на операторите, нали?

В момента ХОБИ ТВ излъчва филми с различна тематика. Ловът и риболовът са водещите теми, а разнообразието е голямо – американски, английски, руски, сръбски и български поредици. Екипът работи и по проекти и за други предавания - офроуд, фитнес, градинарство, планински преходи, автомобили. Тук можете да видите анонсите на предаванията за лов и хоби, които в момента се излъчват.Като модерна електронна медия, ХОБИ ТВ има и уеб страница на адрес: www.hobbytv.bg Тя е с изящен дизайн и чудесни анимации, обновява се редовно с
анонси и видеоматериали на филмите, включени в програмата на канала. От скоро функционира и форум на канала www.forum.hobbytv.bg, където всеки може да даде препоръки и мнения към екипа на ХОБИ ТВ.


  
                                      dogbg.net 2007
 

 

 Партньори

2 Нашият СТАР / НОВ медиен партньор - Радио СТАРА ЗАГОРА
2008.12.12

2 НОВИЯТ ни медиен партньор и приятел:
ХОБИ ТВ - първият български канал за кучета, лов и риболов

2007.04.28

2 Отново за списание "МОЯТ ПРИЯТЕЛ КУЧЕТО"
2006.11.18

2 Списание "БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦЪ"
2006.10.02

2 Предаването "Внимание: животни!" по ДАРИК радио
2006.10.01