Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

Трябва да бъдем справедливи в отношенията си с кучетата от зодия стрелец. Те имат добре развито чувство за собствено достойнство и никога няма да разберат ядосан човек, който излива цялата си злост на първото мернало се пред очите му същество.
Като цяло те са жизнерадостни и подвижни, не обичат тесни затворени пространства, привличат ги широки простори.
За ролята на куче на верига те просто не стават – колибка с 2 метра пред нея не е за тях! На вилата или на село винаги им е по-приятно, отколкото в градския апартамент. Кучетата от зодия стрелец ненавиждат да са на повод, но добре се поддават на дресура и обожават пътешествията и постоянното местене – идеалните животни за пътуващ цирк. Неуморими и жизнерадостни, те лесно се поддават на хазарта на състезанията. Затова и са прекрасни спортни и работни кучета.
Кучетата от зодия стрелец са чувствителни, лесно раними и често приемат въображаемото за действително.
Бъдете търпеливи с тях.
Те обичат приятна компания и гости за вечеря, обожават чистотата и реда. Винаги са в движение. Те са постоянни участници във всевъзможни изложби и състезания. Стрелецът е щастлив знак за кучетата, участващи в надбягвания.
Четириногите стрелци са много изобретателни. И ако успеете да ги разберете, то сътрудниците в патентното бюро ще имат доста работа, а вие ще станете известни и богати:) И не се учудвайте, ако в един прекрасен ден пред внимателния поглед на милиони телевизионни зрители вашето куче – стрелец кацне на друга планета!


 

Стрелецът е знак на независимостта и свободата. Родените под този знак обичат свободата и приключенията, дългите пътувания. Много кучета – беглеци най-вероятно са родени точно под знака на Стрелец. Ласи – знаменитото коли от телевизионния сериал – е типичен представител на зодията. Пътувайки из цялата страна, то винаги е готово да се притича на помощ на хората и да възстанови справедливостта. Интересната и забавна история на най-дългия телевизионен сериал в света и истинските кучета зад любимия ни герой можете да прочете в секция "Любопитно".
Кучетата зодия стрелец не могат да станат напълно домашни. От време на време трябва да им се предоставя свобода, за да се насладят на обкръжаващия ги свят. Не се вълнувайте – те непременно ще се върнат у дома.
Кучето – стрелец обича да пътува със собствениците си.
То може да бъде прекрасно ловно куче или просто чудесна компания във всякакви пътешествия, а може да бъде и отличен ... търсач на съкровища! Стрелците с удоволствие ще са до вас пред почивните дни, обичат да играят и се нуждаят от редовни физически упражнения. Обожават да се разхождат. Обичат да изследват околностите и да се запознават с други домашни животни. Стрелците за дълго ще се привържат към вас при условие, че ще могат да се наслаждават на свободата и независимостта си. В противен случай може завинаги да изчезнат от живота ви.

ЗДРАВЕ
Като правило кучето – стрелец се радва на отлично здраве. Боледува много рядко и бързо се изправя на крака. Неговите уязвими места са тазобедрените стави и белите дробове. Склонно е към натрупване на излишно тегло.

СЪВМЕСТИМОСТ с другите зодиакални знаци
Кучетата – стрелец са в хармония с представителите на зодиите овен и лъв, свързва ги приятелство с водолеите и везните. В постоянен конфликт са с родените под знаците на Риби, Близнаци и Дева.

И така...
Появата на куче зодия стрелец в дома ви (или на всяко друго куче в този период) показва, че за вас настъпва време на висши постижения както в духовната, така и в материалната сфера. Може би ви очаква пътешествие „зад три морета”, големи промени или придобиване на нов опит.
 

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22