Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Конкурсът!

2 "СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ" EООД
2006.02.07

Групата фармацевтични фирми CEVA SANTE ANIMALE притежава богат опит в различни направления на ветеринарната фармация. Гамата продукти е предназначена за почти всички животни със стопанско значение, включително спортни коне и домашни любимци.
Постигнатите резултати в тези области са широко известни и признати по целия свят.
 

CEVA Group извършва своите изследвания в 4 основни области:
 - Нервна система и поведение на домашните любимци (
pets)
 - Ваксини и други биопродукти
 - Антибиотици и антибиотична терапия
 - Контрол на репродукцията – хормонални продукти

CEVA Group има 3 основни производствени центъра, всеки от които обединява  изследователски и развойни екипи, лаборатории по контрол на качеството и индустриални цехове, специализирани в отделни области (стерилни фармацевтични продукти, биопродукти, нестерилни форми-прахове, премикси, таблети, специални хормонални средства). Тясното сътрудничество между различните екипи им дава шанса постоянно да са в крак в реалността в техните области за да могат да отговорят колкото е възможно по-бързо на изискванията и нуждите на професионалистите в цял свят.
Фармацевтичният  производствен център, разположен във Франция, включва изследователски развойни екипи и екипи за контрол на качеството, както и 2 цеха: за производство на стерилни инжективни продукти в гр. Либурн и за не-стерилни лекарствени форми в гр. Лудеак.
Производството на ваксини и биопродукти на
CEVA SANTE ANIMALE се намира в Будапеща. Това е най-модерния за момента в света производствен център за такъв вид ветeринарни продукти. Той има два основни отдела: за изследвания и производство в  областта на бактериология и на вирусология. Центърът е единствен по рода си в Европа - специалиран е да извършва разработка и производство на различни видове нови продукти, а също и диагностика. Изграждането на двете нови производствени сгради на отдела по вирусология през 2004 г. разкри нови переспективи пред CEVA Group, както и нови възможности за клиентите.
Производствения център
CEVA VETEM в Кавриаго, Италия, се занимава с производството на лекарства за широко използване (разтворими орални препрати на прах, разтворими течни препарати и оригинални форми на гранулирани лекаствени премикси).
Освен специализираните производствени центрове,
CEVA Group разполага и със собствени фармацевтични заводи. Най-старият от тях е Porto Empedocle на о. Сицилия. Произвежда широка гама инжективни противовъзпалителни препарати. Самостоятелна линия е отделена за производството на пеницилинови антибиотици. Заводът произвежда и други продукти: хормони, витамини, минерали, аминокиселини, както и инжективни успокоителни средства. Заводите в Алжир, Тунис и Мароко произвеждат не-стерилни продукти за местните пазари. Всички те работят по най-високите европейски стандарти, което от своя страна дава възможност на CEVA Group да присъства с продукцията си по целия свят.
Днес CEVA SANTE ANIMALE разполага с над 1350 служители, които работят в 38 изследователски центъра в цял свят в тясна връзка с директните си клиенти или чрез регионални дистрибутори в Европейския Съюз и Международната зона.
CEVA Group International Zone обхваща Източна Европа, Азия, Близкия Изток, Индия и Пакистан, Латинска Америка, Северна Америка и Африка. Групата има свои регионални офиси навсякъде с изключение на Северна Америка, където продуктите на CEVA SANTE ANIMALE - главно в сегмента за домашни любимци - се продават чрез дистрибутори.
CEVA Group стъпва в Източна Европа през 1991 г. чрез закупуване на най-старата унгарска фармацевтична компания Phylaxia. В момента е N° 1 на ветеринарния пазар на Унгария с над 23% пазарен дял. В Централна и Източна Европа, включваща Унгария, Русия, Полша, Чехия, Словакия, България, Румъния, Украйна, CEVA group оперира чрез своите филиали, а в централно-азиатските републики, Беларус и балтийските страни - чрез дистрибутори.

CEVA
Group започва своята дейност в България през 1993 г., като първоначално ветеринарното направление е част от търговското представителство на френския фармацевтичен концерн SANOFI.
От 1995 г. компанията оперира на българския ветеринарен пазар чрез собствен филиал “САНОФИ АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД. През 1999 г. поради преструктуриране на капитала си, фирмата-майка се отдели като чисто ветеринарна компания под името CEVA SANTE ANIMALE, а филиалът в България се преименува на “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД.   
За 10-годишното си успешно присъствие в страната, филиалът успя да завоюва голям пазарен дял, осигуряващ позиция №2 между фирмите-вносители на ветеринарни медикаменти.

Структурата на “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД  е следната:
- Централен офис и собствен склад, локализирани в гр. София
- Трима ветеринарни лекари - търговски представители в страната.
Те са специализирани в различни направления на животновъдството.
Гамата от ветеринарни продукти е предназначена за стопански животни и домашни любимци. Включва: антибиотици (инжективни, перорални - прахове и премикси), противопаразитни, витамини и нутритивни, хормонални продукти, ваксини.

НОВ а
дрес: гр.София 1113
ул. “ЕЛЕМАГ” 26 Б, ет. 1, ап.1
Тел: 02 / 963 42 75; 8963 13 77
Факс: 02 / 963 39 68
Е-mail: ceva@cevabg.com

                                                www.ceva.com
                                                www.cevabg.com

 

 Конкурсът!

2 ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от СОФИЯ
2007.03.31

2 ИСКАМ да участвам! КАК?
2006.08.29

2 ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от други градове
2006.08.28

2 "СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ" EООД
2006.02.07

2 Нашите партньори и приятели в този проект
2006.02.05

2 Наградените участници с мнение за лекар - първи жребий
2005.11.28

2 Национален ветеринарен конкурс "Препоръчайте ни лекар!"
ИДЕЯТА

2005.06.20

2 PRIZER ANIMAL HEALTH - България
2005.06.18