Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Конкурсът!

2 Нашите партньори и приятели в този проект
2006.02.05

Почти като на церемонията на връчването на Оскарите и ние искаме да изразим своите благодарности. Но за разлика от американските актьори, ние правим това в началото и по време на конкурса! За да изкажем своето уважение към много важни за нас хора.

Благодарим на д-р Ивелин Маринов
тогава от BAYER България, днес от “Ветерин-България” - който още през 2004 г. ни окуражи, че ще има полза от такъв конкурс. 
Благодарим и на д-р Николай Славов и г-жа Диди Станева - фирма "ЛЕКООМ" - за това, че одобриха идеята ни още в най-суровия и вид, макар днес да не участват в този конкурс.
Благодарим на д-р Петко Цачев от “Ветерин-България” за проявената активност в помощ на идеята ни. Той ни даде наистина много ценни съвети, които послушахме! Д-р Цачев е приятел на електронното списание “За кучетата и любимите им собственици” още от 2003 г., когато за първи път работихме с него на Х Събор на ловното куче в с. Хитово.
Искаме СПЕЦИАЛНО да приветстваме двама наши нови партньори и да им благодарим за оказаното доверие:
Д-р Боян Губерков от “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ България” и д-р Светла Савова – представител на
PFIZER ANIMAL HEALTH за България. Надяваме се, че това е само първия ни съвместен проект.

Благодарим на Румен Статков, който е официален художник на конкурса. НА финала на конкурса ще разберете какво имаме предвид!

МЕДИИ - партньори на кокурса ни: 
Предаването "Внимание: животни!" по ДАРИК радио е основен наш партньор. Сътрудничеството ни с екипа на предаването носи радост за всички ни! 
Списание "Български ловецъ" - първата печатна медия, с която започна да работи електронното ни списание "За кучетата и любимите им собственици!". Повече за него вижте в секциите "БГ Ловецъ" и "За контакт"

Блaгодарим за съдействието и на Ангел Нейчев от www.dalportal.net
Благодарим за подкрепата на д-р Свилен Георгиев -  отговорен редактор на “Вестник за жената”. Нашата съвместна дейност едва започва, но сме сигурни, че ще постигнем чудесни резултати.

Списание "Моят приятел кучето" и неговата неуморна и изпълнена с ентусиазъм и добро настроение собственичка и главен редактор г-жа Ра. Тонева - ново за проекта ни, но толкова добре име.
Контактите ни са само от 7-8 месеца, но сме сигурни, че ще са от полза за всички собственици на кучета! Повече за списанието вижте в секция "Любопитно!". 


Подробното представяне на партньорите ни в Националния ветеринарен конкурс “Препоръчайте ни лекар!” фирмите
PFIZER ANIMAL HEALTH и “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ България” с актуалните им координати за контакт можете да прочетете в същата секция: ”Конкурсът!”

В заключение искаме да подчертаем един много важен момент: При осъществяването на този проект, за който се надяваме, че ще бъде увенчан с голям успех, МНОГО внимателно подбрахме хората, към които да се обърнем за компетентно мнение и подкрепа. НЕ сме обикаляли подред по всички подходящи фирми, макар да имаме установени контакти с много голяма част от тях. Разбираме, че мнозина са предполагали (и очаквали) да обикаляме точно така. Напротив! Имахме възможността за избор, от която се възползвахме и чрез която постигнахме търсеното от нас единомислие с партньорите ни в този национален проект.

От екипа на dogbg.net

P/S Списъкът с хората, на които изказваме своята благодарност, най-вероятно ще се разширява по време на конкурса.

 

 Конкурсът!

2 ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от СОФИЯ
2007.03.31

2 ИСКАМ да участвам! КАК?
2006.08.29

2 ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от други градове
2006.08.28

2 "СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ" EООД
2006.02.07

2 Нашите партньори и приятели в този проект
2006.02.05

2 Наградените участници с мнение за лекар - първи жребий
2005.11.28

2 Национален ветеринарен конкурс "Препоръчайте ни лекар!"
ИДЕЯТА

2005.06.20

2 PRIZER ANIMAL HEALTH - България
2005.06.18