Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 За контакти

2 ПРАВИЛАТА на dogbg.net
2007.02.08

Ако обичате кучетата и дивте им роднини,
             ако
искате да се присъедините към нас и нашия проект,
                                                                прочетете внимателно тези редове:
 
 • Какво е dogbg.net: Електронното списание "За кучетата и любимите им собственици" е място в Интернет пространството, където от 31.03.2003 г. насам си говорим само на български ;-)) и само за кучетата и всичко, свързано с тяхното здраве, правилно отглеждане, обучение и уют. Както и за интересни събития и организации по света, свързани с кучетата.
  к
 • Всякаква информация, свързана с посочените теми, представлява интерес за dogbg.net Имаме чудесната възможност да получаваме интересни материали от кучешкия свят на Русия, Австрия, Хърватска, Израел, Бразилия, Аржентина, Португалия, Чехия и Великобритания.
  k
 • Публикуване на информация при нас става само при запазването на единния дизайн на dogbg.net и след внимателна, но винаги доброжелатена проверка на истинността на фактите и редакционна корекция за възможни печатни, правописни или смислови грешки. Харесваме нашия роден български език и държим на неговата чистота:))  
  k
 • Кои сме ние в dogbg.net: Един малък екип, споделящ ето тези възгледи:
  -  Доверие и безкрайна обич към всички кучета без разлика дали са с родословие или просто са “дворна превъзходна подобрена” порода.
  -  Интерес към развитието на Интернет и свободната обмяна на информация в целия свят и превръщането на
  dogbg.net в активен участник в тази обмяна. Придържаме се към формат online електронно списание.
  -  Важно е да отбележим и абсолютната ни сигурност, че всеки ден поднася нещо ново както за кучетата, така и за техните любими собственци. Това е причината, поради която информацията в рамките на
  dogbg.net понякога се обновява дори ежечасно - стига да имаме какво нова да кажем.
  - Интересите и предпочитанията ни към кучетата (и някои породи сред тях) се отразяват в материалите, които избираме за публикуване. Но фактът, че вече имаме толкова много посетители и приятели, показва, че разказваме интересни неща и имаме съмишленици. Благодарим ви!
   
 • Запазваме правото си да НЕ публикуваме предоставена ни информация, която е в противоречие с възгледите на екипа ни или е от съмнителен източник, който не подлежи на проверка по други линии.
  k
 • НОВО! Електронното ни списание dogbg.net освен информационен, е и рекламен проект. Тук според някои може би стигаме до крайности, но НИКОГА от създаването на проекта до днес не сме и в бъдеще няма да рекламираме продукти за кучета (храни, аксесоари и обезпаразитяващи препарати), за които не сме 100% сигурни, че те са наистина полезни и действат. Как постигаме това ли? Много просто - нашите кучета (а хората в екипа ни има общо 9 от 4 различни породи в момента) са първите строги и безкомпромисни оценяващи новите продукти. Те не могат да излъжат. Парите са си пари (за платените рекламни форми), но здравето на любимите ни кучета ВИНАГИ е по-важно!
  k
 • НОВО! Неделима част от електронното ни списание са радио рубриките и аудио игрите ни по ДАРИК радио и Радио СТАРА ЗАГОРА (www.radio-sz.net) - така идеите и информацията, публикувана в dogbg.net, достига до над 4 милиона души слушателска аудитория в страната(по най-скромни преценки)!  

   
 • Кои са приятелите на dogbg.net: Всички собственици или гледачи на кучета, които се отнасят към тях като към хора – а в повечето случаи и по-добре – с уважение и обич. Това обаче в никакъв случай не означава, че вашето любимо куче трябва да ви командва. Не, определено трябва да е обратното. Филми от типа на “Бетовен” може да са много забавни на кино, но не и у дома. Съгласни сте, нали?
   
 • Много клубове по породи се обръщат към нас да анонсираме и отразим тяхни прояви. Необходимо е обаче те да ни предоставят ТОЧНА и навреме актуализирана информация (когато се налагат промени), а ние ще се погрижим тя да стига до приятелите на нашия проект не само чрез интернет, но и чрез ДАРИК радио и партньорите ни от печатните медии. 
  ПОКАНИ за мероприятия, в които липсва точния ден и час на проявата, място, имена на съдиите или имена и координати на организаторите НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ
  k
 • Кои са НЕприятелите на dogbg.net: Всички собственици или гледачи на кучета, които с поведението си и отношението си към своите кучета ги карат да страдат, гладуват или умират. Това се отнася също и за треньорите на бойни кучета и ветеринарните лекари, които са отказали помощ при спешен случай или поради небрежност и/или незнание са причинили вреда на четириног пациент. Именно заради такива лекари в момента провеждаме Националния ветеринарен конкурс "ПРЕПОРЪЧАЙТЕ НИ ЛЕКАР!"
   
 • За голямо съжаление увеличаваме този списък с хората, които не уважават труда на колегите им, работещи в net-a, и отказват да спазват елементарни правила на възпитание като например да посочват източника си на информация/копиране от българския нет. Прекалено малко сме хората, които работим по разглежданите и от нашия проект теми за да има възможност за кражби на материали без това да се разбере до 10 минути. Не е толкова трудно да се потърси из Интернет необходимата информация. И тя едва ли ще е 100% съвпадаща. А ако искате да използвате материал, публикуван при нас, посочете ИЗТОЧНИКА на информация. Не е сложно, нали?


Прочетете внимателно и следните редове:


1. В
dogbg.net ИМАТ право на различни безплатни или платени форми на участие - текстове за обяви, статии, снимки, самостоятелни секции и различни рекламни и PR форми следните лица:
       a) Физически лица, които отглеждат или развъждат кучета или произвеждат различни аксесоари за кучета или други домашни любимци
       b) Юридически лица (фирми или различни киноложки организации), които под някаква форма имат отношение към отглеждането или развъждането на кучета
       c) Физически или юридически лица, предлагащи различни видове услуги, свързани с любителите на кучета и други домашни любимци като:
       -  ветеринарни клиники и кабинети
       -  вносители, търговски представители на чуждестранни фирми-производители и лицензирани търговци на едро с ветеринарно-медицински препарати
       -  представители/вносители или производители на храни, хранителни добавки и аксесоари за кучета с гарантирано добро качество
       -  фризьорски салони
       -  пансиони за кучета и други домашни любимци
       -  професионални треньори на ловни, служебни, спасителни и с друго преднзначение кучета
N.B. Информацията тип "визитна картичка" за ветеринарни клиники, кабинети, вносители, търговски представители на чуждестранни фирми-производители и лицензирани търговци на едро с ветеринарно-медицински препарати се публикува безплатно.

2. В
dogbg.net НЯМАТ право на никаква (безплатна или платена) форма на участие следните лица:
        a) Физически лица, които само търгуват с кучета (без значение дали кучетата/кученцата са породисти или не) или други домашни любимци.
        b) Физически лица, които които са откраднали веднъж куче/кученце и това е доказано.
        c) Физически лица, които обучават кучета за борби с други кучета
        d) Юридически лица (фирми или магазини), които продават малки или големи кучета, независимо дали са на консигнация или не, а също така независимо от това дали са чистопородни или не и дали са родени в България или са внос от друга страна. 
        e) Физически или юридически лица (със или без официално регистрирани развъдници), които продават или дават на консигнация произведените от тях малки кученца на търговци или магазини за кучета и други домашни любимци.
        ж) Производители или вносители на храни или аксесоари за домашни любимци, които са с доказано ниско качество или могат да навредят на животните.

        з) Ветеринарни лекари, които са
отказали помощ при спешен случай или поради небрежност и/или незнание са причинили вреда на четириног пациент.

3. В dogbg.net нямат право на безплатна или платена форма на повторно участие физически или юридически лица, които веднъж вече са се отказали от това си право поради несъгласие с правилата ни или по други причини, и са получили обратно парите си, ако участието им е било в платена форма! Пари за изграждане на информационна секция могат да бъдат върнати обратно само преди публикуването на информациятa в Интернет.

4. В случай на промяна на някои от правилата на dogbg.net или добавянето на нови към тях, измененията се публикуват незабавно в секцията "За контакт" с означение за нова информация.

                                  
                                         dogbg.net 2003 - 2007
 

 

 За контакти

2 За да се свържете с нас
2012.07.16

2 ПРАВИЛАТА на dogbg.net
2007.02.08

2 Национален клуб "Немски ловен териер"
2003.07.23