Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

Кучетата  от зодия козирог са уравновесени, спокойни животни, които приемат установения в семейството ред и стриктно го спазват. Най-добре се чувстват там, където има строг режим и точен график на деня. Те просто не оцеляват в безгрижни, разхвърляни семейства, в които няма никакъв режим. Кучето – козирог учи своя собственик на ред: той трябва да извежда на разходка четириногия си любимец в строго определените за това часове, независимо от времето или някакви други обстоятелства. Кучето, родено под знака на Козирога, бавно, но методично способства за благосъстоянието на семейството, в което живее, като го учи на дисциплина, последователност и настойчивост за постигане на поставените цели.
Символ на зодията е планинският козел, който се изкачва на върха на планината. Неговите стремежи са само нагоре. Козирогът олицетворява астрологичния Дом на властта и постиженията. В хороскопа на кучето това, навярно, е дома на неговия собственик. И наистина, животът на кучето, родено под този знак, в много голяма степен зависи от  собственика му и от положението му в дома. Кучетата – козирог ще приемат всякакви норми на бита и взаимоотношенията, но могат да изразят протест при опит за внезапна промяна на установеното положение в дома. С ръмжене и влачене по корем в отказ да се примирят с необоснованите промени, те ще се опитат да върна отново всичко по привичните му места – понякога спасявайки по този начин семейството на стопанина си от разпадане.
Но ако една дама покани у дома своя нов приятел, то много добра идея е тя да съгласува предварително това гостуване със своя лаещ козирог, за да не покаже той рогата си в най-неподходящ момент – например, като налае от сърце неканения гост, който нарушава установения в дома ред. И който не трябва да има никакви илюзии, че може да посяга на правата и територията на кучето.Четириногият козирог може да предизвика силна завист и ревност със своята уравновесеност и спокойствие. Уверете се, че вие и кучето ви живеете в обкръжението на добри съседи. Вашият лаещ козирог ви е абсолютно предан и иска неговата преданост да бъде оценена по заслуга. Той ви обича по своему и винаги е готов да ви близне по лицето в изблик на много добри чувства.
Ако в дома ви се събират гости, кучето, родено под този зодиакален знак, без никакво забавяне веднага ще намери сред тях вашия шеф и непременно ще се постарае той да получи колкото може повече внимание.
Запомнете: това е най-подходящият момент да поискате увеличение на заплатата или повишение в службата:)
Кучето – козирог може да се отклони от набелязания път само да за угоди на собственика си, които е център на живота му. Като охранително куче то просто е безценно. Козирогът винаги самоотвержено изпълнява своята работа, изпълнен е с чувство на дълг и отговорност. Ако живеете уединено и се наслаждавате на медитацията, то кучето – козирог може да се настрои на вълните на мислите ви и даже да ви помогне в медитирането. То има силно развита интуиция.

ЗДРАВЕ
Обикновено представителите на тази зодия се радват на добро здраве, но имат известно предразположение към кожни болести. Недостатъкът на калций може да доведе до заболявания на зъбите и костите. Избягвайте влажното и студено време. В храната на кучетата от този знак трябва да има много витамини А, Д, С, Е.

Съвместимост с другите зодиакални знаци
Кучетата – козирoг са в хармония с представителите на зодиите телец и дева, свързва ги приятелство с рибите и скорпионите. В постоянен конфликт са с родените под знаците на Овен, Рак и Везни.

И така ... 
Кучето – козирог (или всяко друго куче в периода под знака на Козирога) най-вероятно ще се появи в дома ви в пика на кариерата ви. Може да получите куче с прекрасно родословие като подарък или да си го купите, без да жалите парите. Във всички случаи вашият четириног лаещ козирог ще привлича вниманието на околните към вас и към него, възнаграждавайки ви за старанието. И дори този път да не спечели първото място на изложбата, вашето куче – козирог непременно ще измисли нещо друго, за да се гордеете с него!
 

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22