Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

Кучето – водолей е много дружелюбно и игриво. Посреща с радост гостите и е задължителен участник във всяко домашно събиране. Освен това е доста страхливо. Водолеите имат много крехка нервна система – стрес, викове, а още повече бой могат да предизвикат невъзможност да сдържат естествените си нужди.
За разлика от кучетата – козирог, четириногите лаещи водолеи се чувстват прекрасно в семейства, където няма никакъв ред и дисциплина. Водолеите се приспособяват с лекота към всякакви ситуации и са изпълнени с желание да бъдат оставени на „самоуправление”. Те се отнасят с ентузиасъм към храната, но, ако забравите да ги нахраните, се отнасят към това спокойно като компенсират глада с дълъг сън. Имат навика докато се хранят да пият вода, затова винаги трябва да имат на разположение прясна вода в купичката си.  
Кучетата - водолеи тъгуват, ако са лишени от компанията
на човек или на други домашни животни. Те са много изобретателни и добре се поддават на дресировка. Понякога може да ви учудят с поведението си и с изпълнението на трикове, на които никога не сте ги учили. Лаещите водолеи са доста екстравагантни и обичат да изненадват другите кучета около тях с външния си вид. Така подчертават своята неподражаема неповторимост:)
Кучетата от тази зодия се отличават с прекомерно любопитство и не изпитват страх и пред най-сложна модерна техника. Така, че не се учудвайте, ако един ден вашият водолей се възползва от дистанционното, за да препрограмира новото ви
DVD!
 
Водолеят е знак на груповото съзнание. Затова е и най-естественият зодиакален знак за куче. Родено под знака на Водолея, то ще е предизвикателно, ексцентрично, сообразително и понякога просто смешно. Ексцентричността му може да се прояви в пристрастие към необикновени играчки и необикновени хора. Но, въпреки странносттите си, кучето – водолей е умно и енергично създание. Разбира се много добре с други домашни любимци и се отнася много дружелюбно към деца. Самоотверженият четириног водолей ще окаже неоценима помощ на хората по време на спасителни операции.
Той е готов да участва във всякаква колективна работа – вземете го с вас на поход в планината!Вашето куче – водолей може да приветства съседите ви със същия шумен лай, с който ви посреща. Но това съвсем не означава, че те са му по-скъпи от вас. Все пак не очаквайте от кучето си постоянно да проявява привързаност. Можете прекрасно да се забавлявате заедно, а в тежки обстоятелства вашият космат водолей никога няма да ви изостави. Ако сте в беда, той ще усети и ще разбере без думи. Но сензационни демонстрации на любов и преданост няма да прави.

ЗДРАВЕ
Кучетата – водолей имат добро здраве, но не понасят жегата. Необходими са им витамини и свеж въздух. Имат известна склоност към преразтягане на сухожилия и нарушения на кръвообращението и сърдечната дейност. Податливи са на вирусни инфекции, които поразяват нервната им система и да предизвикат паралич на задните крайниции нервен тик, изразяващ се в непрестанно тракане със зъби. Затова своевременната редовна ваксинация е просто жизнено важна.

Съвместимост с другите зодиакални знаци
Кучетата – водолей  са в хармония с представителите на зодиите близнаци и везни, свързва ги приятелство с овните и стрелците. В постоянен конфликт са с родените под знаците на Телец, Лъв и Скорпион.

И така...
Появата на куче – водолей в дома ви (или на всяко друго куче в период под знака на Водолея) може да бъде отражения на вашата самота и желание да завържете нови приятелски отношения. По невероятен начин присъствието на кучето – водолей ще ви изпълни с бодрост на духа и даже може да ви помогне да въсстановите прекъснати стари приятелства. Това може да бъде компенсация за липсата на сърдечни отношения с обкръжаващите ви. Но
не падайте духом!
Вашето куче – водолей не е дошло при вас ей така – има си сериозни причини. Остава да разберете какви са те!
 

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22