Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

Изяществото, привлекателносттта и добронамереният нрав са характерни за кучетата – везни. Присъствието на такова куче у дома носи хармония и успокоява напрегнатата обстановка в семейството. Възникват по-малко конфликти между поколенията. Даже децата не проявяват желание да влачат за опашката живата си играчка.
Везните са седмия знам в Зодиака, който традиционно е свързан със създаването и развитието на близки взаимоотношения. Много астролози го считат за знак на равновесието. Но ако става въпрос за лични отношения, то доста често – в противовес на разпростаненото мнение – везните преживяват етап на неувереност, която води до промяна на отношението им към другите или към промяна на мнението им за някого, или към резки емоционални скокове в настроението ... нагоре – надолу, за и против и т.н. Но не губете надежда! Рано или късно блюдата ще застинат в равновесие.
Кучетата – везни трябва да бъдат разхождани ежедневно. Те просто имат нужда да се срещат с други кучета. Везните са под влиянието на Венера – богинята на любовта. Затова не трябва да държите женски кучета – везни заключени само у дома, когато са разгонени. Не им отнемайте изцяло ежеднежвното общуване с приятели. Тъй като везните са склонни към общуване, повярвайте ни: кучето от тази зодия може не само да ви запознае с четириногите си приятели, но и със собствениците им!Кучето – везни е е взискателно към храната си и изисква балансирано хранене. В менюто му трябва да има повече риба, отколкото месо. И много плодове. Постоянно има нужда от прясна вода за пиене. Везните пият много вода.
Неправилното възпитание и нехармоничните отношения в семейството, където живеят четириногите везни, се отразяват зле на здравето им – водят до образуването на камъни в бъбреците и жлъчката, козината губи своя блясък, понякога дори се появяват екземи. Уязвимото място на кучетата – везни са очите и вестибуларният апарат. Енергията им често е на по-ниско от нормалното ниво.
Нервната система на кучетата – везни трябва да бъде в равновесие.
Т
е еднакво уважават всички членове на семейството и, ако възникне спор, са неспособни да решат кой е прав и кой не. Не могат да застанат решително на ничия страна и от това страдат чисто физически! Затова, ако си вземете куче – везни, бъдете готови за компроси във всяка напрегната ситуация.
Поради прекомерното си любопитство кучетата, родени под този зодиакален знак, могат да попаднат в разни клопки. Убедете се, че не се ги затворили в хладилника или в банята. Те харесват светлата и приятна обстановка на вашия дом, обожават модните прически в салона за кучета. Oбичат и музиката: те вият лекичко в унисон.
Кучето – везни е добър посредник при разрешаването на конфликтни ситуации, възникнали между хора. То естествено и ненатрапчиво снема напрежението. По природа е спокойно и миролюбиво. Крайно рядко проявява силни негативни емоции, но ако е „излезнало извън релси”, е страшно в злобата си. За щастие, родените под този знак не са обидчиви. Ако между вас и тях е възникнало недоразумение, не го взимайте на сериозно – не е за дълго.
 
Съвместимост с другите зодиакални знаци
Кучетата – везни са в хармония с представителите на зодиите водолей и близнаци, свързва ги приятелство със стрелците и лъвовете.
В постоянен конфликт са с родените под знаците на Козирога, Овена и Рака.

И така...
Появата на куче – везни в дома ви (или на всяко друго куче в периода под знака Везни) може да съвпадне с такъв етап от живота ви, когато ви са необходими общуване и взаимно разбирателство. Кучето – везни в известна степен компенсира недостатъчното взаимно разбирателство между хората. Освен това то може да бъде знак за предстояща сватба или създаване на близка връзка. Много скоро вие ще достигнете до хармонията в общуването с вашето куче – везни. Кучетата не са толкова претенциозни, колкото хората.
 

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22