Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

Когато взимате у дома куче зодия скорпион, вие поемате сериозна отговорност. Това е най-богатия на енергия зодиакален знак – затова се нуждае от особено интензивни разходки. Ако вашият питомец няма къде да изхаби енергията си, се разваля характерът му – той става непослушен и зъл. При скорпиона няма нюанси в отношенията – за него вие сте или най-добрия му приятел, или най-злия му враг. А при представителите на тази зодия пътят от любовта до ненавистта е кратък и безвъзвратен, достатъчно е само да ограничите свободата му или да увеличите наказанията. Обидените кучета са способни на отмъщение! Затова пък като служебно куче скорпионът няма равни. При четириногите, родени под този знак, обонянието е много силно развито – те могат да различават много повече и по-слаби миризми от другите кучета. Например, умеят да различават метали. Това са най-добрите търсачи в света. Те прекрасно се справят с търсенето и залавянето на престъпници. Сред кучетата – скорпион са и най-добрите ловци, най-неуморните гончета. Те са необикновено издръжливи и жизнени. При тях е много силно усещането за предстоящото: вие точно се каните да го ударите, а кучето вече се е вкопчило във вас. Бъдете внимателни с този психотип!
Независимо от настроението си, никога не повишавайте глас на вашето куче – скорпион и никога не го принуждавайте да изпълнява трикове пред гостите ви, ако това е против желанието му.
Скорпионът се управлява от Марс. Ето защо кучетата от тази зодия обикновено са безстрашни, енергични и притежават потенциала на истинска пружина. Те могат да усетят от невероятно далеч приближаващата се опасност, да ви предупредят и да ви защитават до край без капка страх. Затова и могат да бъдат използвани за всички видове защита. А като отличен следотърсач може и да открие отдавна изгубени от вас вещи и да ви ги донесе.
Знакът на Скорпиона в астрологията е олицетворение на принципа на желанието, на емоционалната борба и на превратностите на съдбата. Това също така е Дома на смъртта или по-скоро на обновяването, както и на всепоглъщащото желание: да съществува, да живее, да чувства.Кучетата, родени под този знак, проявяват такива черти на характера си по-скоро чрез собствениците си, отколкото при общуването със събратята си. Както и при хората, съдбата им въвлича други хора и животни в някаква космическа игра. Това е особено типично за домашните любимци от зодия скорпион. Лаещите скорпиони са едва ли не единствените, които сами избират собствениците си, а не обратното! Още с появата на кучето – скорпион в дома ви следва да очаквате промени – всичко ще се обърне в друга посока (независимо дали добра или лоша).

Кучето – скорпион е създател на собственото си бъдеще. То може просто да се ви погали и с това толкова да ускори взимането на положително решение, че още преди да сте успели да се огледате, новият ви домашен любимец вече ще е в дома ви. Той може да се появи в критичен момент в живота ви и да ви помогне коренно да се промените. Дружбата ви ще е сърдечна и продължителна. Обаче не трябва да го оставяте задълго само, защото огромната му енергия се нуждае от постоянно изразходване, а липсата на такава възможност може да направи кучето неуправляемо. Като следствие може да се очакват всякакви нещастни случаи.
Иначе общо взето скорпионите се радват на завидно здраве – сравнително уязвими места са носът, гърлото, гърбът и лапите им.

Съвместимост с другите зодиакални знаци
Кучетата – скорпион са в хармония с представителите на зодиите риби и рак, свързва ги приятелство с козирозите и девите. В постоянен конфликт са с родените под знаците на Водолей, Телец и Лъв.


И така ... 
Появата на куче – скорпион в дома ви (или на всяко друго куче в периода на знака Скорпион) никога не е случайна! Вашата среща е била предопределена. Вероятно в момента ситуацията е извън контрол. Можете да вземето кучето–скорпион за ден или два, но бъдете сигурни, че то ще остане с вас за цял живот или поне докато проблемите ви не се разрешат.
 

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22