Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Библиотеката

2 "ДОБРОТО КУЧЕ. Книжка за малки стопани" от Линда Мороз
2011.01.212 Романът "МАРЛИ & аз" на Джон Гроуган за най-лошото куче в света, което дарява доброта на всички нас
2009.04.17

Романът „МАРЛИ & аз” на Джон Гроуган е вече по книжарниците в цялата страна. Българското издание на световния бестселър е факт благодарение на издателска къща "ПЕРГАМЕНТ". Романът на американския журналист Джон Гроуган е вдъхновен разказ за връзката между едно семейство и тяхното куче и то не какво да е куче, а един голям, палав и любвеобилен лабрадор. Успехът на автобиографичния роман изненадва както автора му, така и издателите му. Читателите се влюбват в лабрадора Марли и така до днес по света са продадени 23 милиона копия. Истинската историята на едно жизнерадостно куче, което се бои от гръмотевици, се оказва почти толкова успешна, колкото „Шифърът на Леонардо” на Дан Браун. Публикуваме една глава от романа, любезно предоставена ни от ИК "Пергамент".


2 Книги на български език
2006.06.21

Нашата библиотека ви предлага почти 40 полезни и приятни книги за кучета, котки, дива природа, лов и оръжия. Коя от тях ще си харесате?


2 Добре дошли в нашата библиотека!
2006.01.06

Ето я осъществена мечтата ни да имаме своя БИЛИОТЕКА! Не уеб, не на CD, а истински красиви и висококачествени книги, в чиято стойност независимост от бурното развитие нз всякакви електронни играчки вярваме. Започваме с книги на български и английски език, но скоро се надяваме към тях да добавим и книги на руски, френски и немски.


2 Книги на английски език - екциклопедиите на издателство "REBO"
2006.01.06

Всички книги на английски език в библиотеката ни са избрани от каталозите на "ЕВРОКНИГА" - най-новия партньор на проекта ни. Разбира се, заглавията, които ви предлагаме сега, са само началото:))


2 Книги на английски език на издателство "GRANGE"
2006.01.062 Книги за дива природа от други издателства
2006.01.06 

 Новини

2 ЕТО НИ и във фейсбук!
2011.11.30

Няма шега - вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще ни кажат някои наши редовни читатели и приятели, с които още от пролетта обсъждахме тази идея. Пожелайте ни успех и не забравяйте да "харесате" профила на "За кучетата и любимите им собственици"!
А какво ще съдържа той? Вижте подробностите тук ... а някои изненади ще запазим само за фейсбук ;)


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!


2 HAPPY DOG в подкрепа на SOS Детски селища в Руанда
2010.02.07

Един от най-новите продукти на българския пазар за домашни любимци обединява в прекрасна инициатива грижите ни за особено капризни към храни кучета и проектите на SOS Kinderdorf в Африка. Happy Dog дарява 1,30 € от всяка продадена опаковка Happy Dog AFRICA от 12,5 кг на SOS Hermann-Gmeiner School и SOS Vocational Training Centre в столицата на Руанда Кигали. Как? Вижте подробностите.