Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Партньори

2 Нашият СТАР / НОВ медиен партньор - Радио СТАРА ЗАГОРА
2008.12.12

Вече повече от две години в почти 200 съвместни предавания Радио СТАРА ЗАГОРА е верен радио партньор на електронното списание "За кучетата и любимите им собственици". Първата извънстолична радиостанция на Българското национално радио (БНР) се е появила в ефир точно преди 72 години! Радио Стара Загора излъчва на честоти FM 88.3 MHz и AM 873 KHz и покрива 1/3 от страната ни с близо 4 милиона слушателска аудитория.


2 НОВИЯТ ни медиен партньор и приятел:
ХОБИ ТВ - първият български канал за кучета, лов и риболов

2007.04.28

Представяме ви още един медиен партньор, за който вече може да кажем, че е приятел на нашия проект и че екипът му без съмнение много обича кучетата от всякакви породи!
ХОБИ ТВ стартира на 1 ноември 2006 г. с 24-часова програма. Екипът му е млад, работи с огромно желание и е с амбиции да заснеме всичко най-интересно у нас и на Балканския полуостров, свързано с кучетата, лова и риболова. Вижте още любопитна информация за ХОБИ ТВ!


2 Отново за списание "МОЯТ ПРИЯТЕЛ КУЧЕТО"
2006.11.18

"МОЯТ ПРИЯТЕЛ КУЧЕТО" е едно от много малкото списания от "зората на демокрацията", което все още заема с достойнство мястото си сред непрекъснатия поток от появяващи се и изчезващи печатни (и не само печатни) медии в България. А фактът, че това е специализирано издание, прави неговото съществуване вече над 13 години още по-голям успех. Мотото на списанието е "За да си човек, бъди му приятел!". ДО СЪВСЕМ СКОРО това списание бе ЕДИНСТВЕНОТО, посветено изцяло на кучетата и свързаните с тях теми за породите днес, за произхода им и дивите им роднини и за спецификата и проблемите при отглеждането на различните породи кучета.


2 Списание "БЪЛГАРСКИ ЛОВЕЦЪ"
2006.10.02

Ловното списание, в което редовно се отделя място на кинология (предимно ловна, разбира се), е първият медиен партньор на проекта ни още от април 2003 г. A в броя от май 2003 бе публикувана и първата реклама на нашето електронно списание... През 2006 г. представихме на читателите на списание "Български ловецЪ" много нови и старинни ловни породи кучета.
Сигурни сме, че и през 2007 все така с удоволствие ще работим заедно!


2 Предаването "Внимание: животни!" по ДАРИК радио
2006.10.01

Това е най-старото и най-популярното в българския ефир. То съществува вече близо 7 години. Предаването е продукция на фондация "Очи на 4 лапи", която подготвя кучета -водачи на слепи. А ние имаме аудио игра и своя рубрика в ефира на ДАРИК от февруари 2004 г. Прекрасно, полезно и забавно сътрудничество!


 

 Новини

2 ЕТО НИ и във фейсбук!
2011.11.30

Няма шега - вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще ни кажат някои наши редовни читатели и приятели, с които още от пролетта обсъждахме тази идея. Пожелайте ни успех и не забравяйте да "харесате" профила на "За кучетата и любимите им собственици"!
А какво ще съдържа той? Вижте подробностите тук ... а някои изненади ще запазим само за фейсбук ;)


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!


2 HAPPY DOG в подкрепа на SOS Детски селища в Руанда
2010.02.07

Един от най-новите продукти на българския пазар за домашни любимци обединява в прекрасна инициатива грижите ни за особено капризни към храни кучета и проектите на SOS Kinderdorf в Африка. Happy Dog дарява 1,30 € от всяка продадена опаковка Happy Dog AFRICA от 12,5 кг на SOS Hermann-Gmeiner School и SOS Vocational Training Centre в столицата на Руанда Кигали. Как? Вижте подробностите.