Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Глезотии

2 ХАМУТИ за впрегатни кучета
2010.11.21

Всички собственици на средни и едри породи кучета, които мечтаят за удоволствието да се возиш на шейна или на ски, теглен от кучешки впряг, нека знаят, че най-важното е кучето да има добре ушит хамут, който му е по мярка!


2 САМО за ДАМИ, които владеят изкуството да бродират!
2009.04.182 35 ПРИЗНАКА, по които да разпознаем ИСТИНСКИЯ КУЧКАР:)
2007.10.16

Oткрихме случайно тези великолепни и изпълнени с хумор 35 характерни черти на заклетия кучкар и с удоволствие ви ги представяме. Мнозина от нас - гордите собственици на кучета - правят много от изброените неща за любимците си. И изобщо не се замисляме КОЛКО СТРАННО изглеждаме понякога отстрани. Както и дали не не позволяваме прекалено много на домашния ни любимец да командва живота ни. Разбира се, едва ли някой от заклетите кучкари и за секунда допуска такива еретични мисли в главата си. А доколко ще разпознаете себе си като истински кучкар?
Съвсем честно?!


2 HAPPY Tail - единствената в света безалкохолна бира за кучета!
2007.04.29

През август 2005 г. фирмата Indian Wells Brewery започва производството на безалкохолната бира Happy Tail Ale, създадена специално за кучета. „Пенливата” идея е на съпрузите Джейми и Кевин Милър от Напа, Калифорния. Всъщност идеята e на Коди – 50-килограмовата им мъжка акита. Happy Tail Ale съдържа съставки и се произвежда по методи, отговарящи на най-високите изисквания. Джейми Милър уверява: „Напълно безопасна е за вас и вашия домашен любимец. Никога не бих позволила на кучето ми да ядe или пие каквото и да е, което не е безопасно и за мен.”


2 ТЕСТ за ХАРАКТЕР на кучета и любимите им собственици
2006.03.04

Известно е, че собствениците много си приличат с четириногите си приятели. И че всяко куче притежава определени черти на характера. Можете да оцените това и отношенията ви с домашния ви любимец с помощта на този може би не съвсем сериозен тест:))


2 ULTRASONIC Dogchaser
За да държите встрани от своя път враждебно настроени кучета!

2005.04.30

Това полезно в определени ситуации устройство ще ви помогне да изградите зона на сигурност между вас и враждебно настроеното куче или кучета, но винаги внимателно преценявайте необходимо ли е да го използвате! Това е средство за защита само в крайни случаи!


 

 Новини

2 ЕТО НИ и във фейсбук!
2011.11.30

Няма шега - вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще ни кажат някои наши редовни читатели и приятели, с които още от пролетта обсъждахме тази идея. Пожелайте ни успех и не забравяйте да "харесате" профила на "За кучетата и любимите им собственици"!
А какво ще съдържа той? Вижте подробностите тук ... а някои изненади ще запазим само за фейсбук ;)


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!


2 HAPPY DOG в подкрепа на SOS Детски селища в Руанда
2010.02.07

Един от най-новите продукти на българския пазар за домашни любимци обединява в прекрасна инициатива грижите ни за особено капризни към храни кучета и проектите на SOS Kinderdorf в Африка. Happy Dog дарява 1,30 € от всяка продадена опаковка Happy Dog AFRICA от 12,5 кг на SOS Hermann-Gmeiner School и SOS Vocational Training Centre в столицата на Руанда Кигали. Как? Вижте подробностите.