Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Конкурсът!

2 ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от СОФИЯ
2007.03.31

Представяме ви ветеринарните лекари от гр. София, които до края на март 2007 са номинирани от вас! Радваме, че идеята на конкурса ни се посреща с одобрение от собствениците на домашни любимци. Препоръчайте ни лекар - спасете живота на нечий друг домашен любимец!:))


2 ИСКАМ да участвам! КАК?
2006.08.292 ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от други градове
2006.08.28

Представяме ви ветеринарните лекари от други градове на страната ни, които до момента са номинирани от вас! Препоръчайте ни лекари и от други градове!:))


2 "СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ" EООД
2006.02.07

CEVA Group започва своята дейност в България през 1993 г., като първоначално ветеринарното направление е част от търговското представителство на френския фармацевтичен концерн SANOFI. През 1999 г. фирмата-майка се отдели като чисто ветеринарна компания под името CEVA SANTE ANIMALE. За 10-годишното си успешно присъствие в страната “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД успя да завоюва голям пазарен дял, осигуряващ позиция №2 между фирмите-вносители на ветеринарни медикаменти.
От началото на 2006 офисът в София има нов адрес!


2 Нашите партньори и приятели в този проект
2006.02.052 Наградените участници с мнение за лекар - първи жребий
2005.11.28

Първата награда от конкурса ни бе топла дрешка с две лица за домашния любимец и изложбен шампион през 2005 черния дакел Амор. Можете да го видите на снимката гордо застанал, облечен в новата си придобивка:))
В края на януари ще бъде изтеглен втори жребий с награди, честно спечелени от собствениците за домашните им любимци.


2 Национален ветеринарен конкурс "Препоръчайте ни лекар!"
ИДЕЯТА

2005.06.202 PRIZER ANIMAL HEALTH - България
2005.06.18

Историята на Pfizer е съвкупност от нововъведения и приключения, поемане на риск и смели решения. Това е история за изграждането на една велика компания с благородното намерение да помага на хората да живеят по-дълго и да бъдат по-здрави.
В началото на 50-те години Pfizer започва разработване и производство на продукти, предназначени за опазване здравето на животните. Pfizer Animal Health - неделима част от Pfizer Corporation - започна своята дейност в България през 2001 година.


 

 Новини

2 ЕТО НИ и във фейсбук!
2011.11.30

Няма шега - вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще ни кажат някои наши редовни читатели и приятели, с които още от пролетта обсъждахме тази идея. Пожелайте ни успех и не забравяйте да "харесате" профила на "За кучетата и любимите им собственици"!
А какво ще съдържа той? Вижте подробностите тук ... а някои изненади ще запазим само за фейсбук ;)


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!


2 HAPPY DOG в подкрепа на SOS Детски селища в Руанда
2010.02.07

Един от най-новите продукти на българския пазар за домашни любимци обединява в прекрасна инициатива грижите ни за особено капризни към храни кучета и проектите на SOS Kinderdorf в Африка. Happy Dog дарява 1,30 € от всяка продадена опаковка Happy Dog AFRICA от 12,5 кг на SOS Hermann-Gmeiner School и SOS Vocational Training Centre в столицата на Руанда Кигали. Как? Вижте подробностите.