Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Пойнтер клуб

2 РЪКОВОДСТВО и контакти
2010.03.082 ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КЛУБНА ИЗЛОЖБА САС BG
Първи международни ЕСЕННИ ПОЛЕВИ ИЗПИТАНИЯ CACT CACIT

2009.06.19

Национален клуб "Пойнтер - България" НКПБ - член на БРФК и Pointer club International - организира своята първа национална клубна изложба САС BG на 30.10.2009 (петък) в ловен комплекс "40-те извора" край гр. Асеновград. На 31.10.2009 (събота) ще се проведе и първо есенно международно полево изпитание CACT CACIT за британски породи кучета, работещи със стойка. Вижте подробностите и участвайте!


2 РАЗВЪДНИЦИТЕ в клуба
2009.04.10

Публикуваме постоянно актуализиращ се списък на легитимните развъдници в клуба, регистрирани от Българската републиканска федерация по кинология (БРФК) и признати от Международната федерация по кинология (FCI).


2 Английският пойнтер по Радио СТАРА ЗАГОРА
2007.02.17

Към края на 2006 г. Радио СТАРА ЗАГОРА (излъчващо на FM 88.3 MHz и AM 873 KHz) 3 пъти предостави своя ефир на нашия клуб. Така слушателите от 1/3 от територията на страната ни или близо 4 милионна аудитория се запозна с породата английски пойнтер, с нейния клуб у нас и следеше с интерес провеждането на Националното клубно състезание за ловци с пойнтери "Свети Хуберт".
Вижте още любопитна информация и чуйте записите от рубриката "За вашия домашен любимец" в предаванията "Събота сутрин" на Радио СТАРА ЗАГОРА.


2 DVD ФИЛМ за първото национално клубно състезание "Свети Хуберт"
2006.12.08

Готов е СПЕЦИАЛНО ЗАСНЕТИЯТ ФИЛМ за първото национално клубно състезание "Свети Хуберт" за ловци с пойнтери с продължителност 60 минути. Ще видите всичко най-интересно от 3.11.2006, ще добиете и точна представя за демонстрираните от ловците и кучетата умения в лова на фазани. Ако обичате пойнтери, този филм ще е точно за вас!


2 ПЪРВО национално клубно състезание "СВЕТИ ХУБЕРТ" за ловци с пойнтери
2006.11.27

НА 3.11.2006 г. в деня на Свети Хуберт - покровителя на ловците с кучета и соколи - се проведе първото национално клубно състезание "Свети Хуберт". Право на участие имаха само ловци с пойнтери - членове на клуба. Рязкото застудяване в първите дни на ноември на разколеба ловците от Бургас, Провадия, София, Пловдивска и Старозагорска област.
Вижте нашия репортаж!


2 СТАНДАРТ за РАБОТА на английския пойнтер
2003.04.30

Пойнтерът е интелигентно и умно куче, което е безкрайно предано на своя собственик и никога не щади своите сили по време на лов. Неговите постижения са радост за всеки любител на лова и, разбира се, на тази великолепна ловна порода.


2 Устав на Национален клуб "Пойнтер - България"
2003.04.282 Молба за членство в клуба
2003.04.28 

 Новини

2 ЕТО НИ и във фейсбук!
2011.11.30

Няма шега - вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще ни кажат някои наши редовни читатели и приятели, с които още от пролетта обсъждахме тази идея. Пожелайте ни успех и не забравяйте да "харесате" профила на "За кучетата и любимите им собственици"!
А какво ще съдържа той? Вижте подробностите тук ... а някои изненади ще запазим само за фейсбук ;)


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!


2 HAPPY DOG в подкрепа на SOS Детски селища в Руанда
2010.02.07

Един от най-новите продукти на българския пазар за домашни любимци обединява в прекрасна инициатива грижите ни за особено капризни към храни кучета и проектите на SOS Kinderdorf в Африка. Happy Dog дарява 1,30 € от всяка продадена опаковка Happy Dog AFRICA от 12,5 кг на SOS Hermann-Gmeiner School и SOS Vocational Training Centre в столицата на Руанда Кигали. Как? Вижте подробностите.