Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Услуги

2 ПАНСИОН за кучета
2012.07.16

По всяко време на годината с осигурен от нас транспорт!


2 ОБУЧЕНИЕ на кучета
2012.07.16

За да сте сигурни винаги, че се разбирате с Вашето куче!


2 САЛОН за КУЧЕТА на Искра Динкова
2008.04.04

Добре дошли в нашия Салон за кучета!
Вашето куче ще получи необходимите грижи за идеалната му прическа през всички сезони.
Не подценявайте необходимостта от редовна поддръжка на козината на дългокосместите кучета - тя лесно се сплъстява. Tова не е приятно нито за кучето, нито за неговия собственик. А и прави много лошо впечатление, нали?


2 Транспорт
2005.04.19

"РИКАРС" е единствената фирма за таксиметров превоз за София и страната, която никога не отказва да вози вас и домашния ви любимец. Необходимо е само да предупредите при поръчката!


 

 Новини

2 ЕТО НИ и във фейсбук!
2011.11.30

Няма шега - вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще ни кажат някои наши редовни читатели и приятели, с които още от пролетта обсъждахме тази идея. Пожелайте ни успех и не забравяйте да "харесате" профила на "За кучетата и любимите им собственици"!
А какво ще съдържа той? Вижте подробностите тук ... а някои изненади ще запазим само за фейсбук ;)


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!


2 HAPPY DOG в подкрепа на SOS Детски селища в Руанда
2010.02.07

Един от най-новите продукти на българския пазар за домашни любимци обединява в прекрасна инициатива грижите ни за особено капризни към храни кучета и проектите на SOS Kinderdorf в Африка. Happy Dog дарява 1,30 € от всяка продадена опаковка Happy Dog AFRICA от 12,5 кг на SOS Hermann-Gmeiner School и SOS Vocational Training Centre в столицата на Руанда Кигали. Как? Вижте подробностите.