Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Хороскоп

2 ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2013.07.23

От поведението, походката и маниерите на кучетата, родени под знака на Лъва, се излъчва царственост. Родените под този знак са с мощни челюсти, светло кафяви или небесно сини очи, здрави кости и добре развита мускулатура. Управлявани от Слънцето, те винаги се стремят да опознаят неизвестното. И ако ви е нужен пазач за владенията ви, ако сте готови да се държите подобаващо за кралския двор, изберете куче зодия лъв и ще получите благородно и вярно до последния му удар сърце на рицар!


2 РАК (22 юни - 22 юли)
2013.06.22

Кучетата - рак имат силен интелект и невероятна памет. Няма по-ласкави, по-игриви, по-обичливи по-привързани към дома си кучета от родените под този знак. Но ако отношенията със собственика им не вървят добре, те лесно изпадат в нервна депресия и изискват деликатно отношение. Появата на кучето–рак в дома ви (или на всяко друго куче в периода на Рак) може да има пряко отношение към вашия дом или семейството ви тъй като съзвездието Рак е Дом на домашното огнище. Кучето – рак винаги ще защитава вас, семейството и дома ви.


2 БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2013.05.22

Кучетата - близнаци са обаятелни четириноги създания, на които просто не е възможно да не обърнете внимание, независимо от породата им; кучета за тези, които никога няма да се уморят да обичат домашния си любимец и да се занимават с него. Защото кучето – близнаци има нужда постоянно да се чувства обичано и приласкано. То не понася самотата. Умее моментално да определя настроението ви.
Ако искате активно, енергично създание, което ще изпълни целия ви живот, кучето – близнаци с блясък ще се справи с такава задача.


2 ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2013.04.21

Родените под знака на телец са много упорити, големи собственици, материалисти и любители на похапването. Учат бавно, но сериозно. Кучетата от тази зодия имат вродена любов към мънички деца и без всякакво обучение прекрасно се справят с ролята на верни телохранители. Ако ви е нужен спокоен, уравновесен и солиден домашен любимец, който обича децата и обожава дома и семейството си, то кучето – телец ще е правилен избор. Чудесно, нали?


2 РИБИ (21 февруари - 20 март)
2013.02.21

Kучетата – риби са четириноги екстрасенси. Реагират не просто на подадената команда и интонацията на гласа, а разбират и смисъла на думите и са готови, леко наклонили встрани глава, да изслушват всички наши словоизлияния. Те притежават дара на интуицията и не само предусещат вашите желания и постъпки, но и могат неща, за които изобщо не се досещате.


2 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2013.01.21

Кучето – водолей е много дружелюбно и игриво. Посреща с радост гостите и е задължителен участник във всяко парти в дома ви. За разлика от кучетата – козирог, четириногите лаещи водолеи се чувстват прекрасно в семейства, където няма никакъв ред. Te се приспособяват с лекота към всякакви ситуации и горят от желание да ги оставите на „самоуправление”.


2 КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2012.12.22

Кучетата от зодия козирог са уравновесени и спокойни, те приемат установения в семейството ред и стриктно го спазват. Но могат (най-вероятно) с ръмжене и влачене по корем да изразят протест при опит за внезапна промяна на установеното положение в дома. А ако в дома ви се събират гости, кучето - козирог веднага ще намери сред тях вашия шеф и непременно ще се постарае той да получи колкото може повече внимание. Дали това е най-подходящият момент да поискате увеличение на заплатата или повишение в службата?:)


2 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2012.11.24

Кучетата от зодия стрелец имат добре развито чувство за собствено достойнство и никога няма да разберат ядосан човек, който излива цялата си злост на първото мернало се пред очите му същество. Като цяло те са жизнерадостни и подвижни, много изобретателни и никак не обичат затворени пространства. Ласи – знаменитото коли от телевизионния сериал – е типичен представител на зодията.


2 CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2012.10.24

Когато взимате у дома куче зодия скорпион, вие поемате сериозна отговорност. При него няма нюанси в отношенията – вие сте или най-добрия му приятел, или най-злия му враг. А пътят от любовта до ненавистта му е кратък и безвъзвратен. Затова пък като служебно куче скорпионът няма равни. Това са най-добрите търсачи в света. Те прекрасно се справят с търсенето и залавянето на престъпници. Сред кучетата – скорпион са и най-добрите ловци, най-неуморните гончета.


2 ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2012.09.24

Изяществото, привлекателносттта и добронамереният нрав са характерни за кучетата – везни. Поради прекомерното си любопитство кучетата, родени под този зодиакален знак, могат да попаднат в разни клопки. Убедете се, че не сте ги затворили в хладилника или в банята. Кучето – везни е добър посредник при разрешаването на конфликти между хората. По природа е спокойно и миролюбиво. Крайно рядко проявява силни негативни емоции, но ако е „излезнало извън релси”, е страшно в злобата си.


2 ДЕВА (24 август - 23 септември)
2012.08.24

Приятно е да имаш у дома куче-дева. То лесно се подчинява на дисциплина и обучение, умно е, не се поддава на чужди влияния, смело защитава своите собственици. Друга черта от аристократичния характер на девата е придирчивостта във всичко: храна, познанства и прочие. Вкусът на девата е толкова изискан, че нерядко от това страдат самите кучета – повечето от тях не се славят с добър апетит.


2 ОВЕН (21 март - 20 април)
2012.03.21

Кучето - овен е активно и предизвикателно, с резки, поривисти движения и ярко изразен инстинкт да следва собственика си. Способно е да ви вбеси с неизчерпаемата си енергия. 4 думи най-точно описват характера му: ентусиазъм, боен дух, агресивност. Нека добавим и неудържимия му стремеж да прави бели. Не е чудно, че кучетата от тази зодия ангажират непрестанно вниманието ви.


2 КУЧЕТО И КОТЕТО като окултни знаци
Как да тълкуваме значенията на домашните си любимци

2007.03.22

Почти всеки от нас в детството си е мечтал да има котка или куче. Останало нереализирано, това желание би могло да се охлади или незабелязано да се удовлетвори по друг начин.
Котката се управлява от Луната, а кучето - от Слънцето. Слънцето е свързано с творческата личност на човека, и кучетата се привързват към личността, към стопанина си.


 

 Новини

2 ЕТО НИ и във фейсбук!
2011.11.30

Няма шега - вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще ни кажат някои наши редовни читатели и приятели, с които още от пролетта обсъждахме тази идея. Пожелайте ни успех и не забравяйте да "харесате" профила на "За кучетата и любимите им собственици"!
А какво ще съдържа той? Вижте подробностите тук ... а някои изненади ще запазим само за фейсбук ;)


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!


2 HAPPY DOG в подкрепа на SOS Детски селища в Руанда
2010.02.07

Един от най-новите продукти на българския пазар за домашни любимци обединява в прекрасна инициатива грижите ни за особено капризни към храни кучета и проектите на SOS Kinderdorf в Африка. Happy Dog дарява 1,30 € от всяка продадена опаковка Happy Dog AFRICA от 12,5 кг на SOS Hermann-Gmeiner School и SOS Vocational Training Centre в столицата на Руанда Кигали. Как? Вижте подробностите.