Начало
 Новини
 Коментари
 Любопитно
 Треньор
 БГ Ловецъ
 Библиотеката
 PET индустрия
 Ветеринар
 Обяви
 Хороскоп
 Роднините
 Разказахме ви...
 Услуги
 Организации
 БНКСТГ
 Ваймаранер клуб
 Пойнтер клуб
 Развъдници
 Правилници
 Конкурсът!
 Арт
 Глезотии
 Партньори
 Links
 За контакти

  

Lubimci

Hunting Network International

 

 Ветеринар

2 ДЕНОНОЩНИ ветеринарни клиники и кабинети
2013.05.092 ВЕТЕРИНАРНИ клиники и кабинети
2012.08.232 НОВОЗЕЛАНДСКАТА ЗЕЛЕНОУСТА МИДА – решение от Природата срещу артритните заболявания и ставни проблеми
2012.03.25

Често я наричат “вредител” в австралийските води. Новозеландската зеленоуста мида Perna canaliculus е с тъмнозелена черупка с по-светло зелен кант по края. Тя една от най-големите по размер миди - достига до 240 mm дължина. Има значителен лечебен ефект при облекчаването на болки и възпалителни процеси, артрити, спортни травми, ставни проблеми. Съдържа уникална комбинация от мастни киселини, които не се срещат в друг морски организъм. Мощен имуностимулатор, тя е изключително полезна за кучето ви:)


2 ADVANTIX® Spot-on на BAYER: защитете любимото си куче от външни паразити
2009.04.07

Бълхи, кърлежи, комари - едва ли има собственик на куче, който да не е има поне веднъж проблем с някои от тях. Чрез своя дистрибутор "Ветерин-България'97" BAYER ви предлага тройна защита срещу тези паразити.
ADVANTIX® Spot-on наистина предпазва кучето ви - вижте подробностите! Ще научите и за жизнения цикъл на бълхите - често подценявани от собствениците на домашни любимци, но доста опасни.


2 ВЕТЕРИНАРНИ АПТЕКИ
2008.11.062 Ставен и мускулен ревматизъм при кучетата
2006.11.14

От доста време ни вълнува една тема - как кучетата се разболяват от ставен или мускулен ревматизъм. Ветеринарните лекари потвърдиха нашето убеждение, че за съжаление лошото, нeправилното, небрежното отношение на собствениците към кучетата им най-често е в основата на тези толкова болезнени за животинките състояния. Затова публикуваме тази статия, която е написана специално за вас от лекарите на ветеринарна клиника "VIVAVET" - Бургас.


2 IRISH BLUE CROSS - ветеринарните лекари на Ирландия, обединени от благотворителността
2006.10.05

Ирландският "Син кръст" е благотворителна организация, посветила изцяло своята дейност на нуждите на болните и ранените животни. От основаването си през 1945 г. до днес лекарите на Irish Blue Cross са лекували и ваксинирали над половин милион болни животни... На колко светлинни години назад от подобен проект и подобно сътрудничество сме ние в България?


2 ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВИТЕ ЗЪБИ и венци на вашето куче!
2006.06.24

Състоянието на зъбите и венците на кучетата и котките, както и общата хигиена на устната им кухина, е често подценяван проблем от собствениците на домашни любимци. А инфекциите в устната кухина могат да навредят и на други органи: сърце, бял и черен дроб, бъбреци и дори опорно-двигателна система.


2 Кучета и котки вегетерианци - ЗА или ПРОТИВ
2006.05.18

Все по-често вегетарианството се превръща в начин на живот за много хора. Това е не само режим на хранене, а определена философия. И сме на път да видим резултата от това ново увлечение, напълно противоречащо на природата на кучета и котки.


2 BAYER представя DRONTAL Plus Flavour с вкус на говеждо
2006.01.20

Случвало ли ви се е да търсите и да играете на гоненица с любимото ви куче, когато е време за таблетката за вътрешно обезпаразитяване? При някои по-придирчиви или по-упорити кучета това събитие може да е истински кошмар.
Чрез своя дистрибутор "Ветерин-България'97" BAYER ви предлага ефективен метод как да убедите кучето си, че таблетката е за негово добро.
Защото тя вече е с вкус на говеждо!


2 Какво да правим с домашните любимци, ако чакаме бебе?
2005.11.06

Дали наистина е необходимо да загубим любимите си животни, за да осигурим безопасност на любимото си дете? Този въпрос вълнува всички, които очакват бебе и имат животни вкъщи. Прочетете статията нa д-р Надежда Костадинова от ветеринарна клиника "НОВЕТ" (Пловдив) и ще намерите най-подходящия за вас отговор на този въпрос!


2 Митове, легенди, основни термини и още нещо
2004.05.052 Храненето на кучета, предназначени за работа и в състояние на стрес
2004.04.232 Храненето на кучета и котки през "третата възраст"
2004.04.102 Храненето на кучета и котки, завършили растежа си
2004.03.232 Хранене на бременни и кърмещи кучета
2004.03.192 Храненето на малките кученца
2004.03.182 Фабрично произведените храни
2004.03.122 Билкова аптека за Вашето куче - част 1
2004.03.112 Билкова аптека за Вашето куче - част 2
2004.03.112 Билкова аптека за Вашето куче - част 3
2004.03.11 

 Новини

2 ЕТО НИ и във фейсбук!
2011.11.30

Няма шега - вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще ни кажат някои наши редовни читатели и приятели, с които още от пролетта обсъждахме тази идея. Пожелайте ни успех и не забравяйте да "харесате" профила на "За кучетата и любимите им собственици"!
А какво ще съдържа той? Вижте подробностите тук ... а някои изненади ще запазим само за фейсбук ;)


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!


2 HAPPY DOG в подкрепа на SOS Детски селища в Руанда
2010.02.07

Един от най-новите продукти на българския пазар за домашни любимци обединява в прекрасна инициатива грижите ни за особено капризни към храни кучета и проектите на SOS Kinderdorf в Африка. Happy Dog дарява 1,30 € от всяка продадена опаковка Happy Dog AFRICA от 12,5 кг на SOS Hermann-Gmeiner School и SOS Vocational Training Centre в столицата на Руанда Кигали. Как? Вижте подробностите.